Xmas Treasure Hunt la Hollywood Multiplex

Vineri, 22 decembrie, începând cu ora 18:00, va avea loc Xmas Treasure Hunt la Hollywood Multiplex.

Vor avea loc mai multe sesiuni de joc în cadrul cărora trebuie găsite indicii și rezolvate puzzle-uri simpatice. Cei care rezolvă un joc până la capăt vor fi premiați cu… ceea ce găsesc în cufăr. Adică muuuulte surprize.

Înscrierile se fac la adresa de email clubhollywood[@]hmplx[.]ro sau la casele de bilete. O echipă poate avea maximum 4 participanți. Așadar, locurile sunt limitate.

Pentru a putea participa la Treasure Hunt trebuie să faci dovada achiziționării unui bilet la film la Hollywood Multiplex în luna decembrie 2017 per persoană înscrisă, alături de prezentarea unui email de confirmare.

De asemenea, toți participanții la aceste sesiuni de joc (indiferent dacă au câștigat sau nu) vor intra în competiția pentru marele premiu: o consolă play station. Tragerea la sorți va avea loc în prima săptămână din luna ianuarie.

Xmas Treasure Hunt la Hollywood Multiplex… Și Moșului îi plac comorile!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.