World Education Fair. Consultanţă studii în afară.

World Education Fair este târgul la care vin universități de elită din întreaga lume pentru a-şi prezenta programele educaţionale. În acest weekend, între 21 și 22 februarie, la hotel Athénée Palace Hilton din București, între orele 10:00 și 17:00, vei avea oportunitatea de a consulta programe de studii şi de a vedea cum poţi ajunge să studiezi în afară. Accesul este gratuit!

WEF_logo

La această ediţie vor participa peste 40 de universităţi din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Austria, Grecia, Spania, Elveția și, în premieră, reprezentanți ai unor universități din Italia, Liechtenstein și Noua Zeelandă. Toţi reprezentanţii prezenţi la târg vor oferi toate informațiile necesare despre studiile universitare de licență, master și MBA.

WEF 2014 3

O premieră la acest târg sunt patru universități din Italia, Università degli Studi del Piemonte Orientale “Amedeo Avogadro”, Universitatea din Pisa, MIP Politecnico di Milano și University of Rome Tor Vergata. Tot în premieră vor participa la acest târg University of Liechtenstein și o universitate cu renume în domeniul hotelier din Noua Zeelandă, Pacific International Hotel Management School.

Cele mai căutate specializări pentru studiul în străinătate sunt arhitectură, economie, IT, drept internațional, drept european, turism și cele cu profil tehnic.

WEF 2014 1

Elevii și studenții care nu au cum să ajungă în acest weekend la World Education Fair organizat la Athénée Palace Hilton din București pot totuși să afle mai multe informații despre cele mai bune universități din lume în săptămâna următoare, 23-27 februarie, când reprezentanții IntegralEdu se vor afla în următoarele orașe:

  • 23 februarie – Ploiești – Hotel Central Ploiești
  • 24 februarie – Brașov – Kronwell Hotel
  • 25 februarie – Piatra Neamț – Central Plaza Hotel
  • 26 februarie – Suceava – Hotel Zamca
  • 27 februarie – Iași – Grand Hotel Traian

Toate aceste evenimente ulterioare vor avea loc în intervalul 18:00-20:00.

* * *

Următoarele evenimente organizate de IntegralEdu: World Education Fair – târg de tabere de limbi străine şi licee de elită București

  • 14-15 martie 2015, București
  • 16 martie 2015, Constanța
  • 17 martie 2015, Galați

Pentru mai multe informații puteți accesa IntegralEdu, World-Education, și pagina de FB.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.