Wild Target (2010)

Wild Target (2010)Sau… tradus în română extrem de incredibil de prost: “Punct ochit, punct… iubit!“.

Am ajuns la filmul ăsta (şi o să fiu sincer…) pentru că am fost curios să aflu în ce filme a mai jucat actorul care-l interpretează pe Ron în Harry Potter (şi anume Rupert Grint).

Wild Target, deşi are o notă relativ mică pe IMDB (şi asta m-a semi-descurajat), e un film care m-a făcut să râd cu poftă şi m-a ţinut cu sufletul la gură. Umorul e fin, cumva negru, englezesc, dar de o calitate pe care eu o apreciez. Sunt conştient că există oameni care nu înghit acest tip de umor… dar iacătă, mie-mi place! :)

În film îi vorba de-o don’şoară extrem de drăguţă pe nume “Rose” (jucată de Emily Blunt!) care face tot felul de prostioare pentru bani. La un moment dat vinde un tablou fals pentru o groază de bani şi fuge, desigur. Victor Maynard (jucat foarte bine de Bill Nighy) este un asasin foarte bun (cel mai bun) şi primeşte misiunea de a o ucide pe Rose.

Previzibil, desigur, Maynard nu reuşeşte să-şi ducă misiunea la cap căci se îndrăgosteşte de don’şoară. Apoi începe super-distracţia în care apare şi Tony (jucat de Ruper Grint, adică cel care-l joacă şi pe Ron în Harry Potter…).

Din punctul meu de vedere este o comedie de nota 10/10.

O recomand!

Trailerul:

Distribuie:

1 Comentariu

  • Reply 17.March.2011

    Ronnie

    asta ca sa vezi ca notele pe imdb sunt relative ;) filmul merita toata atentia

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.