Weekend-ul asta vino la Creative Fest, noul festival urban!

Mâine începe prima ediție a festivalului de artă și cultură urbană „Creative Fest”. Petrece-ți primul weekend al lunii septembrie în Parcul Tineretului, unde între orele 16:00 și 23:00, te poți bucura de o atmosferă antrenantă din diferite zone ale domeniilor creative. Intrarea este liberă, iar tu ai de unde alege: concerte, expoziții foto, ateliere de modă, show-uri de dans și ateliere de pictură pentru copii.

Weekend-ul asta vino la Creative Fest, noul festival urban!

Zona Muzicală este compusă din artiști precum Gojira&Planet H, BLN, Omul cu șobolani, Souptrip, Yvat, Domino, Aria urbană și VJ Campsauvage, care vor încânta publicul de pe scena centrală a festivalului.

Zona Dance cuprinde stiluri diferite, de la Freestyle, Breakdance, Street dance și Trial Bike la Salsa, Capoeira sau Kinzomba. Spectacolul va fi inedit, iar cei prezenți sunt invitați să participe la concursuri pentru public. De asemenea, atmosfera este întreținută de una dintre cele mai mari școli de dans din România, Onebeat, de acrobații pe două roți, Upgrade Crew, și de grupul de dansatori profesioniști, Unreal.

Un „București Cool” va fi animat în zona Artă Urbană, unde vă puteți bucura de pictură 3D și de graffiti și îi puteți urmări la lucru pe artiștii Daniel Relenschi și Obie Platon, iar Zoltan Martonos  va face demonstrații de space painting.

În cadrul zonei Fashion, pasionații de modă se pot bucura de două ateliere în care vor învăța despre tehnicile de accesorizare a hainelor și despre imprimeurile originale pe tricouri. Vorbind de originalitate, Lana X Britanic vine cu o expoziție de tricouri inspirată din literatura românească și viața socială din București.

Creative Fest aduce o surpriză și micilor artiști, așteptându-i pe aceștia la un atelier de pictură cu nisip colorat, unde au ocazia să își dea frâu liber imaginației.

Industriile creative te invită astfel la un weekend ce are ca scop să transforme orașul într-un „București Cool”, după cum promite și tema de anul acesta. Află care este programul evenimentului, cât și alte detalii cu privire la desfășurarea acestuia de pe site-ul Creative Fest sau de pe pagina de Facebook.

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.