Water Zorb Ball – distracţie inedită în Bucureşti

Water Zorb Ball - distracţie inedită în BucureştiProbabil aţi văzut pe undeva până acum minunatele baloane Zorb Ball în care cei mai curajoşi intră pentru a se rostogoli pe pârtie sau cei mai puţin îndrăzneţi, să zicem, se plimbă cu ele pe apă. Orice metodă ai alege, disracţia este garantată, pentru că, mai mult ca sigur nu vei reuşi să stai în picioare şi vei cădea în interiorul lor învârtindu-te precum o bucăţică de hârtie într-un balon.

La cele pe apă, treaba stă în felul următor: se ia balonul dezumflat, se introduce curajosul în interior, se încheie, iar apoi se umflă cu un aparat special, după care se împinge în piscina dorită. La celelalte, eşti împins, bineînţeles, pe pârtie. Te dai de-a dura până jos unde ajungi cu organele zdruncinate bine şi cine ştie în ce te propteşti la final.

Dacă v-am deschis apetitul de a face “zorbing” (pentru că aşa se numeşte “sportul”), este bine de ştiut că minunatele Water Zorb Balls se găsesc şi în Bucureşti, în centrul comercial Grand Arena (în interior, chiar la intrarea principală) de pe B-dul Metalurgiei Nr. 12-18, Sector 4, sau, mai exact, în Berceni, la capătul autobuzului 313.

Preţul unei asemenea distracţii este de 10 lei pentru 5 minute sau 15 lei pentru 10 minute. Piscina nu este foarte mare, încap aproximativ 6 baloane înghesuite, iar cei care îndrăznesc să încerce sunt predominant copii, dar asta nu înseamnă că nu e şi pentru oameni mari. Deci dacă vreţi să găsiţi o metodă puţin mai inedită de a vă distra, enjoy this!

Distribuie:

1 Comentariu

  • Reply 14.September.2011

    valentin

    salut
    ms pentru vorbele frumoase.te asteptam in water ball

    valentin,administrator divertiball

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.