Vino la atelierul de scriere creativă – Academia Motanov

Dai zilnic mesaje, postezi pe Facebook sau pe blog, scrii mail-uri sau lași comentarii pe Youtube? Este evident că în zilele noastre scrisul este o activitate pe care noi, tinerii, o desfăşurăm zilnic, mai ales pe internet. Dacă îți place să îți folosești imaginația, vino la cursul de scriere creativă în perioada 12 octombrie–16 noiembrie 2014!

Vino la atelierul de scriere creativă - Academia Motanov

Vei explora mai multe forme ale scrisului (articol de blog, interviu, reportaj, poem, ficțiune), toate cu ajutorul jocului și a imaginației și vei afla cum se construiește o poveste. Pe lângă scrisul fluent, cursul urmăreşte şi cititul devorator, deci vei avea de parcurs trei cărți, care vor fi discutate la întâlniri și cu ajutorul cărora îți vei exersa abilitățile discursive.

Scriitoarea și jurnalista Adina Rosetti, autoarea romanului Deadline și a cărții pentru copii Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul, este cea care va coordona acest curs. Ea este de părere că “imaginația nu înseamnă doar visat cu ochii deschiși, ne și salvează din multe situații, dacă știm cum să o folosim, cred că trăim într-o epocă în care se scrie frenetic (mai ales pe net) și nu prea ne mai putem descurca dacă nu știm să concepem și să scriem corect un text […]”.

Cursul de scriere creativă cuprinde 10 ședințe, are loc în weekend și primește până la 15 participanți, în ordinea înscrierilor. Taxa este de 520 de lei, se poate plăti în două tranșe și include și cele trei cărți. Poti afla mai multe detalii despre atelier de pe pagina Motanov.

Dacă vrei să înveţi mai multe despre scrierea creativă, participă la atelier şi dezvolta-ţi imaginația. Ai ocazia de a învăța mai multe despre scris, iar la final vei putea primi o cărticiă în care vor fi incluse cele mai bune texte ale cursanţilor.

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.