Viespea verde / The Green Hornet (2011) – cel mai prost film cu putinţă!

Viespea verde (2011) / The Green HornetL-am văzut în avanpremieră la AFI Cinema City Cotroceni şi cel mai important (şi probabil singurul) lucru pe care l-am învăţat în urma vizionării acestui film este următorul: Indiferent de câtă imaginaţie ai, indiferent dacă ai o idee bună sau nu, dacă-ţi doreşti destul de tare poţi să scoţi un film foarte nasol, foarte prost, fără nimic inteligent în el, stricând cumva imaginea unui episod mai vechi cu acelaşi nume… Căci, da, The Green Hornet nu e ceva “original”, ci e un fel de “remake modern”.

Actorii-s drăguţi, potriviţi, glumele-s slabe, rar amuzante, oamenii mor pe capete iar învăţătura lipseşte cu desăvârşire. Film fără învăţătură?

Eu unul nu aş recomanda vizionarea acestui film. Este mult prea slab şi degeaba. N-are sens, n-are rost, n-are NIMIC. E o pierdere de vreme.

Şi totuşi… a fost în sala de cinema o “damă” care a râs pur şi simplu ca VACA la o glumă foarte slabă din film. Zic “ca vaca” pentru că a râs câteva zeci de secunde, fără oprire, enervându-mă că nu puteam să aud în linişte următoarele glume slabe. :)

Dacă ar fi să-i dau o notă… i-aş da cea mai mică notă pe care am dat-o vreodată unui film. Este, cu siguranţă, cel mai prost film pe care l-am văzut vreodată.

Have fun watching it! Căci ştiu că nu te vei putea abţine …

PS: Apar tot mai mulţi oameni care-mi zic că vor să vădă filmul pentru maşinile lui Green Hornet. Păăăi, da, în materie de tehnologie, efecte speciale, 3D (v-am zis că l-am văzut la IMAX, da?), bătăi în care timpul stă în loc şi tot felul de chestii din astea pentru “băieţi”, vizibile prin ochelarii de 3D, filmul e perfect. A-ţi lua prietena la filmul ăsta este ca şi cum te-ar pune ea să mergi într-un mall la shopping de haine.

Distribuie:

3 Comentarii

 • Reply 8.February.2011

  Gabriela

  ha ha, eu mi-am dus prietenul :P
  filmul mi s-a părut oarecum amuzant, însă nu e cine ştie ce de capul lui. aceeaşi poveste americană în care tipul bogat e şi prost.

 • Reply 29.March.2011

  Madalin Blidaru

  FIlmul a fost un pic amuzant. A fost interesant modul in care au introdus in film mai multe concepte de super eroi. Per ansamblu, e jalnic, dar eu zic ca merita vazut daca ai un moment cand vrei sa vezi un film care sa nu te faca sa gandesti…

 • Reply 1.April.2011

  Cristi

  De când tre’ filmele să te învețe ceva?

  De fapt, eu *nu* vreau să mă educe filmele. Filmele care încearcă să educe prea des uită să fie, y’know, bune. Entertaining. Vizionabile.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.