Viaţa bate filmul (2015)

Săptămâna aceasta aduce la cinema o comedie plină de încurcături – Viaţa bate filmul – cu Owen Wilson şi Jennifer Aniston.

shes-funny-that-way-980953l

Filmul începe cu o scurtă şi misterioasă prezentare a personajului principal, Izzy (Imogen Poots), care îşi relatează povestea sa unei jurnaliste.

Ca orice tânără îndrăgostită de poveştile frumoase de dragoste desprinse din romane sau filme de dragoste, Izzy povesteşte cum realitatea nu e aşa cum şi-ar fi dorit, ci i-a fost croită cu multe întortocheli. Aceasta lucra ca escortă plătită să petreacă câteva ore alături de clienţii săi, atunci când l-a cunoscut pe Derek (Owen Wilson), bărbatul care a ajutat-o să îşi urmeze visul de a deveni actriţă.

shes-funny-that-way-movie-1

De la prima sa audiţie pentru o piesă de teatru pe Broadway, întreaga poveste a lui Izzy şi poveştile altor câteva personaje interesante s-au intersectat, iar ceea ce a urmat a fost de-a dreptul ameţitor şi, uneori, chiar ironic de amuzant.

Viaţa bate filmul este o traducere foarte expresivă pentru acţiunea din acest film. Mixul de actori compus din nume foarte cunoscute a fost ales foarte bine pentru a pune în scenă întâmplările haioase care îi aduceau pe toţi în aceeaşi încăpere de cele mai multe ori.

jennifer-aniston

Structura filmului bazată pe acel interviu pe care Izzy îl oferă jurnalistei este bine aleasă, datorită modului în care această relateaza din perspectiva sa cele întâmplate, adăugând la acest lucru şi accentul său deosebit (mai country). Jennifer Aniston joacă rolul unui psiholog, Owen Wilson este atât regizor, cât şi un soţ infidel, Kathryn Hahn este soţia înşelată şi cireaşa de pe tort este apariţia lui Quentin Tarantino.

Deşi simplist, Viaţa bate filmul este o comedie chiar simpatică şi alertă pe care o recomand pentru un sfârşit de săptămână de mai.

download

Viaţa bate filmul se lansează în cinematografele din întreaga ţară pe 8 mai, fiind distribuit în România de Ro Image 2000.

Părerea autorului

Distribuie:

Nicoleta Vasile

De câţiva ani am învăţat că, uneori, este bine să îţi înfrângi temerile şi să faci ceea ce nu ai fi crezut că ai putea. Am ajuns să scriu despre cărţi şi filme, să îmi exprim gândurile, să fac ceva din pasiune şi, printre altele, să construiesc amintiri alături de noi prieteni.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.


Nota noastră