Veronica nu se hotărăşte

GIT ArCa LuI nOe Bucuresti vor să ne arate că “Vronica nu se hotărăşte”, o comedie de Andreea Chindriş şi Alexandra Băcanu, în regia lui Alexandru Robert Nagy. Aici veţi învăţa că naivitatea poate fi un mare defect în zilele noastre şi că drumul spre 1000 de mătănii începe cu primul păcat.

Fiind interpretată de Raluca Balaci (Vronica), Victor Tăpeanu (Adam, Impiegatul Feroviar), Daniel Ionescu (Iosifescu, Preotul, Femeia 1, Femeia 2) şi Nicholas Caţianis (N.O.E., Controlorul, Măicuţa), piesa de teatru a fost distinsă cu trei premii la Festivalul Naţional de Teatru „Serile Teatrului studenţesc” ediţia a XII-a pentru: cel mai bun spectacol, cea mai bună regie (Alexandru Robert Nagy) şi cel mai bun actor în rol secundar (Nicholas
Caţianis).

Aşadar, duminică, 10 aprilie 2011, la ora 19:00, la Club A (Str. Blănari, nr. 14), veţi pute urmări un spectacol de teatru 3D ce surprinde o analiză fină a societaţii româneşti actuale.

Preţul unui bilet, la acest spectacol, este de 10 lei, iar rezervările se pot face prin sms la numarul 0740.134.163, ele fiind anulate în cazul în care nu sunt ridicate cu cel puţin 20 de minute înaintea începerii spectacolului.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.