Vara asta Spune-i cu un cântec

Vară, distracţie, mulţi prieteni şi… prea puţin cuvinte pentru a spune ceea ce simţi. Deşi ţi-ai făcut planuri să mergi la cele mai cool petreceri, să experimentezi cele mai fun activităţi, nu ai avut curaj să îi spui că vrei să vină cu tine. Dar, nu te speria, ai posibilitatea de a-i face o invitaţie fără cuvinte.

Vara asta spune-i cu un cântec

Vrei să petreceţi împreună, să vă distraţi cum nu aţi mai făcut-o? Spune-i cu un cântec! Transmite-i mesajele tale în cel mai drăguţ mod posibil. Şi asta pentru că muzica alătură suflete şi transmite mesaje universale.

Nu-i aşa că în orice situaţie o melodie bună te salvează? Fie că e vorba de sentimente plăcute, sau mai puţin plăcute, muzica este tot timpul alături de tine şi te ajută să treci prin situaţiile neprevăzute. Şi acum, muzica este încă o dată de partea ta.

Vara asta spune-i cu un cântec

Dacă vrei să trimiţi un mesaj unui prieten, unei prietene, sau unor necunoscuţi, încearcă să o faci cu o Coca-Cola Spune-i cu un cântec. Vara asta, sticlele de Coca-Cola vor purta pe ambalaj câte o piesă cu care îţi vei putea exprima gândurile şi trăirile. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi din raft cântecul cu care te identifici, să scanezi QR codul, iar piesa va apărea pe telefonul tău.

Vei vedea că nu sunt doar cântece, ci scurte videoclipuri care vor transmite emoţii şi care-ţi vor încânta prietenii. Dacă nu ajungi la o Cola şi, totuşi, vrei să ştie toată lumea care ţi-e starea de spirit, intră în Galerie şi selectează mesajul pe care vrei să îl trimiţi. Melodiile sunt multe, diverse şi sunt împărţite şi pe categorii.

Eu una abia aştept să petrec până dimineaţa, aşa că din categoria Party vă dedic tututor acest videoclip pentru că, nu-i aşa, totul este mai simplu când o spui cu un cântec.

Vara asta Spune-i cu un cântec

Aşadar, fie că îl trimiţi persoanei la care te gândeşti, fie că vei împărtăşi mesajul cu toată lumea, mecanismul este unul foarte simplu: poţi copia link-ul, sau poţi trimite videoclipul direct pe Facebook prin butonul de Share.

Vara asta Spune-i cu un cântec! Tu ce mesaj vei alege din raft?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

1 Comentariu

  • Reply 10.September.2014

    alina

    Silviu esti al meu

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.