Vânătoarea de fotografii 3 – Folosirea luminilor de studio


După ce am explorat capitala pe timp de zi şi de noapte, în primele două ediţii ale “Vânătorii de Fotografii” din anul 2010, am decis să vă instigăm la creativitate chiar din prima lună a noului an. Şi pentru că vremea rece ne împiedică să ne desfăşuram în voie, vă provocam la o nouă Vânătoare… sub acoperişul luminilor de studio.

Aşa cum v-am obişnuit, “Vânătoarea” se adresează atât persoanelor cu experienţă în fotografie, cât şi celor începători care vor să afle mai multe despre fotografia de studio. Această “Vânătoare de Fotografii” se va structura pe două părţi: cea teoretică, susţinută de Cătălin Lăzăroiu, şi cea practică, în care veţi avea ocazia să lucraţi cu lumini de studio. Pentru aceasta am invitat câteva modele ce vor poza pentru voi şi veţi putea realiza portrete bazate pe teme alese special de către Banda Foto.

Ediţia a treia a “Vânătorii de fotografii” va avea loc în Studioul F64, pe data de 15 ianuarie 2011, începand cu ora 11:00. Înscrierile se fac aici. Participarea este GRATUITĂ.

Mai multe detalii pe blog şi pe contul de Facebook Banda Foto.

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.