Uşi deschise la UNATC – ediţia 2015

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” primește oaspeți la Uși deschise, manifestare aflată la cea de-a XIX-a ediție, în perioada 6 și 8 aprilie.

unnamed

Pentru toţi cei care sunt interesați să urmeze o carieră artistică în teatru și media sau să descopere cum se formează artiștii de mâine, s-au înfiinţat organizat în cadrul Uşilor deschise diferite ateliere de actorie, exerciții de regie, cursuri interactive de dans și scrimă, demonstrații de tehnică în mânuirea marionetei, cursuri deschise de teatrologie – management cultural, jurnalism teatral.

Se vor viziona și trei spectacole de succes: Câinele Grădinarului  de Lope de Vega, Amintiri de Alexei Arbuzov, Visul unei nopți de vară de William Shakespeare.

Dacă te numeri printre participanţi, vei avea posibilitatea de a primi informații utile despre metodologia admiterii, vei putea intra în dialog cu actualii studenți, cu profesori reputați și te vei simți, cel puțin pentru o zi, parte din acest univers captivant al teatrului.

Printre pasionații de teatru, organizatorii îşi doresc ca elevii să își înceapă Săptămâna Altfel alături de ei. Uși deschise la UNATC va avea deschiderea luni, 6 aprilie, ora 10:30, la Sala Atelier, în prezența Rectorului prof. univ. dr. Adrian Titieni și a Decanului conf. univ. dr. Paul Chiribuță.

Organizatorii evenimentului, studenții anilor I și II Teatrologie  –  Management Cultural, Jurnalism Teatral, coordonați de prof. asoc. drd. Olivia Pareșcura, vă așteaptă la sediul UNATC „I. L. Caragiale” din Strada Matei Voievod 75-77.

Intrarea la evenimente este liberă!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.