Universități din Top 200 – Prezente la RIUF 2015

În primul weekend din luna octombrie are loc în București cel mai mare târg internațional de Universități: RIUF – The Romanian International University Fair. Apoi, pe 6 și 8 octombrie, cele 85 de instituții de învățământ superior participante vor fi prezente în Iași și Timișoara pentru a convinge tinerii să aplice pentru studii în străinătate.

Anglia, Olanda, Germania, Danemarca, Norvegia, Elveția și Franța sunt doar jumătate dintre țările în care poți studia în urma participării la RIUF 2015. Cele 85 de universități prezente la acest eveniment vor propune vizitatorilor programe de studiu și oferte educaționale în domenii precum management, business, economie, marketing şi advertising, inginerie şi IT, jurnalism, turism, artă şi design, arhitectură sau medicină.

Universități din Top 200 - Prezente la RIUF 2015

Universități din Top 200

La RIUF tinerii dornici să studieze în străinătate se pot întâlni cu reprezentanţii celor mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din Marea Britanie, printre care Imperial College London, University of Bristol, University of Birmingham sau The University of Sheffield.

O alternativă pentru continuarea studiilor în limba engleză vine din partea Olandei, care va fi prezentă la RIUF cu Utrecht University – cea mai apreciată universitate din Țara Lalelelor, University of Groningen, aflată pe locul 2 si Radboud University Nijmegen, aflată pe
locul 5 conform ARWU 2015 (Academic Ranking of World Universities).

Universitățile din România vor fi prezente, la rândul lor, la eveniment. În Bucureşti vor participa Universitatea din Bucureşti, Universitatea Romano-Americană, Universitatea Spiru Haret şi Universitatea Bioterra. În Iaşi, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi va fi prezentă şi în acest an, iar în Timişoara printre expozanţii acestei ediţii se numară Universitatea de Vest şi Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş.

Universități din Top 200 - Prezente la RIUF 2015

Lansarea primei academii antreprenoriale din România

Un moment important la RIUF 2015 îl va reprezenta lansarea The Entrepreneurship Academy (EA) – singura facultate antreprenorială din România, unde studenţii învaţă practic încă din prima zi de scoala cum să îşi construiască şi să îşi dezvolte un business. Aceasta va funcționa pe baza unui parteneriat cu Team Academy Netherlands, după un model educaţional existent de peste 20 de ani în Finlanda şi implementat cu succes în peste 18 ţări.

Cei prezenți la eveniment pe 3 și 4 octombrie vor mai găsi:

– 6000 de programe de licenţă, masterat, MBA şi doctorat;

– Consilieri educaţionali care îi pot ajuta să aplice la orice universitate din lume;

– Surse de finanţare şi burse disponibile în străinătate;

– Programe de dezvoltare personală şi de orientare în carieră;

– Cursuri de limbi străine şi tabere educaţionale în afara ţării;

– Studenţi internaţionali de la care poţi afla mai multe despre cum este experienţa de studiu în străinatate.

Universități din Top 200 - Prezente la RIUF 2015

Cum particip la RIUF 2015?

Pentru a putea participa la RIUF- The Romanian International University Fair, tot ceea ce trebuie sa faci este să te înscrii pe site-ul evenimentului, iar la finalul acestei ediţii RIUF vei primi un plan de studii personalizat pe ţările şi domeniile tale de interes. Evenimentul are loc în București (3-4 octombrie, Sala Palatului), Iași (6 octombrie, Palas Congress Hall) și Timișoara (8 octombrie, Hotel Continental).

Mult succes!

Distribuie:

Mihai Cosmin

Am început să scriu din curiozitate, iar această curiozitate s-a transformat rapid într-o obişnuinţă. Acum obişnuinţa a devenit o pasiune și mi-am propus să mă bucur cât mai mult timp de ea.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.