Underground Metal Fest

Clubul Fabrica ne-a obişnuit cu asemenea concerte şi festivaluri, aşa că nu ne dezamăgeşte nici acum. Pe 27 – 28 septembrie se anunţă un festival underground, cu trupe de thrash, heavy şi death metal, deathcore, grindcore, hardcore, post-hardcore şi metalcore.

Underground Metal Fest

Programul Underground Metal Fest arată cam aşa:

 • Vineri, 27 septembrie:
 • Domination – Pantera Tribute Band
  Negative Core Project – Groove/Deathcore
  Kamen(Ex Neisseria) – Thrash Metal – Lansare EP
  New Age – Heavy/Thrash Metal
  Arkham – Thrash Metal
  Distorsion – Thrash Metal

 • Sambata, 28 septembrie:
 • H8 – Hardcore
  Rock N Ghena – Hardcore – Lansare Album
  Cap de Craniu – Death Metal/Grindcore
  Breathelast – Post-Hardcore
  Violesson – Hardcore/Metalcore
  Fallen – Metalcore

  Până acum i-am văzut live doar pe cei de la New Age, când erau încă la început de drum, iar acum sunt chiar curioasă să văd cum au evoluat. Dacă vrei să afli ce impresie mi-au lăsat, citeşte acest articol. De asemenea, i-am mai văzut de ceva mai multe ori pe Breathelast, care este şi una din trupele mele preferate din România şi care merită tot respectul pentru toată munca depusă. Mereu băieţii de la Breathelast reuşesc să creeze o atmosferă perfectă la fiecare concert. Iată cum s-au descurcat ei pe scena Jagermeister de la B’estfest.

  Deşi pe restul trupelor nu le-am mai auzit live, sunt sigură ca va ieşi un super festival underground. De abia aştept să îi văd pe cei de la Rock N Ghena şi Cap de Craniu pe scena Underground Metal Fest!

  Mi-ar plăcea să văd că se fac din ce în ce mai multe asemenea festivaluri la noi, şi din ce în ce mai mari. Cine ştie, poate vom avea ocazia să vedem cât mai multe trupe de “core” în România.

  Preţul unui bilet la Underground Metal Fest este de 20 de lei/seară.

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.