Un eveniment fericit prezentat de Cinema-edu şi Durex

În luna mai, Cinema-edu revine cu o serie de proiecţii care tratează într-un mod diferit subiecte tabu: maternitatea şi senzualitatea.

După vizionarea filmului A happy event, oferit de Durex, liceenii vor purta discuţii despre responsabilitatea în relaţia de cuplu, protecţia împotriva bolilor cu transmitere sexuală şi a sarcinilor nedorite.

Un eveniment fericit prezentat de Cinema-edu şi Durex

Un eveniment fericit prezintă, dintr-o perspectivă complet nouă, povestea naşterii unui copil într-un cuplu tânăr.

La sfârşitul vizionării filmului se va aborda, de asemenea, şi tema maternităţii, dar se va discuta şi despre modalitatea în care relaţia celor doi părinţi se schimbă odată cu apariţia copilului. Un alt subiect important va fi despre raportul căsnicie-carieră şi felul în care acesta se modifică odată cu apariţia unui copil.

Un eveniment fericit prezentat de Cinema-edu şi Durex

În încheiere, Durex va pregăti şi o serie de surprize participanţilor la proiecţii, ajutând la educare și promovare unei viaţi sexuale sănătoase, de calitate și mai sigure.

Pe parcursul anului, Cinema-edu va pregăti o serie similară de proiecte dedicate elevilor liceelor selecţionate.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.