Ultimele săptămâni de înscriere la Shakespeare School Essay Competition

Dacă vrei sa exersezi engleza la ea acasă trebuie să ştii că mai ai la dispoziţie doar două săptămâni să te înscrii în concursul Shakespeare School Essay Competition.

2016 Essay Competition imagine site-blog

Competiţia este dedicată tuturor elevilor cu vârste cuprinse între 11 şi 20 ani, iar tema acestei ediţii este: #thegenerationgap.

Pentru a intra în concurs trebuie să scrii un text original în limba engleză, prin intermediul căruia să răspunzi la întrebarea: ce pot învăţa adulţii de la generaţia ta? Eseul se înscrie pe site-ul shakespeare-school.ro, până la data de 30 martie 2016.

Autorii celor mai bune 30 de eseuri  vor fi invitaţi la etapa a doua a competiției, care presupune interviul cu profesorii Shakespeare School. În urma acestuia se va stabili ierarhia finală, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Festivității de premiere, care va avea loc în luna iunie, în Bucureşti.

Premiile concursului Shakespeare School Essay Competition sunt presupun două tabere în Marea Britanie, dar şi cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărți, dicționare şi multe alte surprize.

Concursul este inclus în Calendarul Activităților Educative al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Mai multe detalii despre tema şi regulamentul acestei ediţii poţi găsi pe pagina competiției, aici.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.