Tu ce te joci atunci când te plictiseşti?

Tu ce faci atunci când te apucă o lene atât de mare, încât ai face orice să nu îţi îndeplineşti îndatoririle? Mai ales când ai treburi importante de făcut, ori începi să îţi faci curat prin casă, ori o dai în extrema cealaltă şi cauţi jocuri pe internet.

Tu ce te joci atunci când te plictiseşti? Tu ce te joci atunci când te plictiseşti?

Şi uite că dintr-una într-alta descoperi de un joc care îmbine psihologia cu amuzamentul şi astfel te prindă imediat în plasa lui. Mi s-a întâmplat şi mie cu My Paper Boyfriend, un joc în care trebuie sa te pui în pielea unui personaj – o fată proaspăt îndrăgostită care trebuie să iasă la întâlnire nu noul ei prieten. Odată ce acţiunea evoluează, fata este pusă în noi situaţii şi trebuie să spună cum ar reacţiona dacă… .

După ce am luat la testat jocul, punându-mă în pielea personajului de sex feminin, am descoperit şi aplicaţia dedicată băieţilor. Asemenea nouă, şi ei se pot pune în papucii unui personaj care trebuie să scoată la întâlnire pe fata visurilor lor.

În ambele cazuri, după câteva luni de dating, în funcţie de răspunsurile pe care le dai, afli în ce situaţie te afli cu partenerul virtual. Vezi câtă încredere are în tine, cât de bine comunicaţi unul cu celălalt şi dacă există respect în cadrul relaţiei.

Este o bună metodă de a simula începutul unei noi relaţii şi de a vedea momentele unde eşti tentat să acţionezi greşit faţă de partener. Deşi este un joc, situaţiile în care personajele sunt implicate sunt inspirate din realitate şi nu există şansa să nu te fi lovit de ele, sau să nu le întâlneşi pe viitor. Aşa că ai grijă ce răspunzi! Cu cât eşti mai sincer faţă de tine şi de alegerile pe care le iei în calitate de personaj într-un joc, cu atât ai şansa să înveţi mai multe din simplele greşeli într-o viaţă virtuală.

Tu ce te joci atunci când te plictiseşti?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.