Top zece cadouri de Crăciun din lumea accesoriilor

Ca în fiecare an, înaintea sărbătorilor, toată lumea intră în panică: “Ce cadouri de Crăciun să cumpăr???”.

Eu una m-am pregătit din timp şi am făcut topul celor mai haioase accesorii pe care le poţi dărui celor drage. Şi spun asta pentru că este prima listă creată de noi care se adresează în special băieţilor, pentru a le da nişte idei drăguţe de cadouri pe care să ni le ofere nouă, fetelor.

Dar, în curând, venim şi cu lista pentru fete, care va cuprinde o serie de cadouri pe care ar putea să le facă celor dragi, mai sus menţionaţi.

 • Colier Snowman
  Dacă nu are curaj să facă un om de zăpadă alături de tine, oferă-i tu unul pe care să îl poarte la gât şi să îşi amintească mereu de tine.

  Colier Snowman

 • Colier Christmas Tree
  În cazul în care veţi împodobi bradul de Crăciun împreună, oferă-i o un mic pandantiv care să-i amintească de momentul magic petrecut împreună.

  Colier Christmas Tree

 • Broşă Three Bells
  Această broşă o va încânta foarte tare, mai ales dacă îi place să iasă în evidenţă cu accesorii elegante, dar totuşi cu unele care să fie în ton cu acest sezon.

  Broşă Three Bells

 • Cercei Winter Time
  Ştiu că vrei să îşi amintească de momentele frumoase petrecute în preajma sărbătorilor, aşa că Omul de zăpadă şi bradul de Crăciun, se poarta la urechi!

  Cercei Winter Time

 • Set agrafe Christmas Tree
  Prinde-i Crăciunul în păr. Este un gest simbolic pe care sigur îl va aprecia. Încearcă şi tu!

  Set agrafe Christmas Tree

 • Eşarfă Winter’s Chic Colours
  Sigur vrei să o distingi în mulţime! O eşarfă colorată care se potriveşte perfect culorilor acestui sezon este alegerea perfectă!

  Eşarfă Winter's Chic Colours

 • Mănuşi Cozy Season

  Ce poate fi mai drăguţ decât să primeşti o pereche drăguţă şi călduroasă de mănuşi? Fă-i-le cadou şi sigur va fi încântată!

  Mănuşi Cozy Season

 • Căciulă Fancy Cat
  Căciulile funny sunt în tendinţe iarna asta. Poţi alege o pisică, sau un ursuleţ panda, şi sigur nu vei da greş. Pentru o nonconformistă acest accesoriu este un must.

  Căciulă Fancy Cat

 • Bentiţă Funny Animals
  Accecoriile chic, dar neconvenţionale sunt cele mai căutate. Arată bine, este practică şi sigur o va face să zâmbească atunci când o va primi.

  Bentiţă Funny Animals

Ţie ce cadouri de Craciun îţi plac cel mai mult?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.