To love at all by Zen Pencils

În fiecare săptămână caut un BD care să mă inspire. Adesea rămân la cele de la Zen Pencils care abordează subiecte comune pentru toţi oamenii.

Ce este de fapt acest site? Este un loc în care sunt adunate tot felul de citate celebre care sunt transformate în poveşti şi apoi în comics-uri.

Cine stă în spatele proiectului? Gavin Aung Than, un freelancer care trăieşte în Australia şi care a pornit proiectul Zen Pencils în anul 2012.

Desenele de la Zen Pencils nu sunt doar inspiraţionale şi te alină într-o zi nu tocmai productivă, dar pot reprezenta şi o idee foarte bună de cadou. Şi asta pentru că Zen Pencils are şi un magazin de unde lucrările lui Gav pot fi cumpărate.

De această dată, citatul la care m-am oprit a fost “To love at all is to be vulnerable” – C.W. Lewis. Acesta a fost ilustrat într-o formă obişnuită pentru Zen Pencils, dar a fost şi adaptat sub forma unui video cu ajutorul Leirei. Ambele variante sunt interesante, aşa că o să te invit să le urmăreşti mai jos.

To love at all by Zen Pencils – varianta video by Leira

To love at all by Zen Pencils – varianta grafică

To love at all by Zen Pencils

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.