Think Like A Man Too (2014)

O adevărată bătălie între sexul frumos şi cel puternic. Reprezentantele genului feminin încearcă să demonstreze că pot petrece chiar mai bine decât bărbaţii în noaptea de dinaintea nunţii, respectând tradiţia petrecerii burlacilor/burlăciţelor.

Think Like A Man Too (2014)

Sinopsis

Inspirată de cartea Act Like A Lady a lui Steve Harvey, Think Like A Man Too este o continuare a filmului Think Like A Man, în care toate cuplurile se întâlnesc pentru nunta lui Candace şi a lui Michael, care are loc în Las Vegas. Ceea ce se anunţa a fi o călătorie romantică obişnuită, se transformă într-o aventură de neuitat pentru protagonişti.

Think Like A Man Too (2014)

Despre Think Like A Man Too

Râsul în hohote este garantat datorită actorilor principali. În acest film îi putem revedea pe trei dintre actorii principali ai filmului Spune-mi ce ai făcut azi noapte, Kevin Hart, Regina Hall şi Michael Ealy. Cu ei şi ceilalţi actori precum: Adam Brody, Dennis Haysbert, Wendi McLendon-Covey şi Gary Owen, nu ai cum să nu te distrezi pe cinste.

Think Like A Man Too (2014)

Filmul are un fir narativ asemănător cu cel al trilogiei The Hangover, numai că în Think Like A Man Too este arătată şi situaţia din punctul de vedere al fetelor care se distrează şi ele, faţă de soţiile/prietenele celor din The Hangover, care erau total excluse şi îi aşteptau cu sufletul la gură acasă.

Think Like A Man Too (2014)

În acest film, cuplurile trec prin diferite transformări  după un arest, consum de droguri, alcool şi jocuri de noroc.  Spre exemplu, cuplul Michael – Candace (Terrence Jenkins/Regina Hall), cei care se căsătoresc, trec prin multe obstacole fix înaintea nunţii, multe dintre ele fiind provocate de mama acestuia, Loretta (Jenifer Lewis).

Michael este băiatul mamei, care niciodată nu o contrazice, deşi aceasta se poartă foarte urât cu viitoarea lui soţie, mai ales din cauza faptului că aceasta este o mamă singură. El reuşeşte să se elibereze din “lanţurile” mamei, iar după multă vreme, cele două ajung să se înţeleagă. Desigur, schimbările sunt pozitive, ceea ce ne duce la un final fericit al filmului.

Think Like A Man Too (2014)

Pot spune că acest film a reuşit să facă sala să râdă cu lacrimi de multe ori. Dacă eşti fanul comediilor bune, relaxante, Think Like A Man Too este cea mai potrivită alegere. Privindu-l în ansamblu, Think Like A Man Too a ajuns în topul filmelor mele preferate datorită distribuţiei şi a comediei pure care m-a făcut să regret faptul că s-a terminat.

Filmul Think Like A Man Too poate fi vizionat în cinematografele din România încă de pe 4 iulie, datorită celor de la InterComFilm.

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.