The Secret Life of Superheroes – Pool Party

Supereroii sărbătoresc victoria binelui la Daimon Pool, vineri, 15 august. Dacă te numeri printre artişti, copy, marketeri, urban swaggeri, dansatori, fresh makeri, balleri, ori ai un super skill, trebuie să petreci alături de superori la Daimon Pool.

The Secret Life of Superheroes - Pool Party

Trebuie să îmbraci cel mai cool costum de supererou şi ai şansa de a câştiga un card de acces la sală sau la piscină timp de o lună. Tu alegi dacă vei intra în pielea lui Batman, Superman, Catwoman, Robin sau Green Lantern. Poți chiar să-ți inventezi propriul erou cu un costum original sau, dacă ești curajos și îți asumi că e posibil să fii aruncat în piscină, costumează-te în villan!

Line-up-ul pregătit pentru Pool Party – The Secret Life of Superheroes: Sacha Robotti, The Model și Snygg.

Sacha Robotti este jumătatea cunoscutului duo berlinez Robosonic și vine în România cu cele mai fresh beaturi de tech-house, booty music și house. Muzica lui Sacha are un avantaj experimental, folosește o paletă de sunete bogate și spune o poveste cu straturi peste straturi de adâncime și de emoție. Ea are, de asemenea, o calitate sonică ce o detașează față de celelalte.

The Model nu doar că are un sunet propriu, dar a inventat și un gen de muzică: Dark Techno Baroque. The Model este cunoscut atât ca DJ, cât și ca producător. Cu siguranță nu e DJ-ul obișnuit și nici cel mai potrivit pentru o seară de chill. În martie 2014, The Model a lansat propriul label, împreună cu primul vinyl, urmând ca în septembrie să scoată cel de-al doilea vinyl.

Snygg este orginar din România, dar îşi petrece timpul în Bristol, UK. S-a lansat pe piaţă în octombrie 2012 prin intermediul unei petreceri sold out – Varme. Un party label de house bristolez, Varme atrage atenţia scenei locale renumită pentru artişti precum Massive Attack, Tricky sau Roni Size.

Aşadar, vineri eşti aşteptat la The Secret Life of Superheroes pentru a petrece până în zori ca un adevărat erou.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.