The O.C.

Am văzut serialul acesta acum mult timp, cam vreo doi ani, aproximativ. Mi-am amintit însă de el ieri deoarece m-am uitat la un film în care juca şi unul dintre personajele principale din acest serial. Venind de la liceu, m-am uitat la câteva filmuleţe din serial pe internet, aşa că am reintrat în spiritul oc-ist şi m-am hotărât să scriu despre el.

Dacă mă întrebai acum doi ani de serialul ăsta, îţi ziceam înnebunită “Uită-te la el, ce mai astepţi?!“. Încă îl mai recomand, însă nu cu aceeaşi patimă. Nu pentru că acum mi s-ar părea mai slab sau ceva de genul, ci pur şi simplu pentru că am mai uitat destule din el şi pentru că nu mai sunt înlănţuită de a lui vrajă.

Şi acum, mai bine să zic câte ceva despre serial. The O.C. este un serial americănesc pentru tineri, ce a apărut de prin anul 2003 şi s-a încheiat în 2007, însumând patru sezoane. Primul a avut parte de cel mai mult succes, ratingurile de vizionare scăzând de la sezon la sezon. La sfârşitul celui de-al treilea sezon moare unul dintre personajele principale, ce duce la o moarte metaforică a serialului însuşi, acesta mai rezistând un singur sezon, urmând apoi a fi încheiat.

Serialul prezintă viaţa unor tineri şi a famililor acestora, ce locuiesc în Newport Beach, Orange County, California, din momentul în care Ryan Atwood este adoptat şi introdus în societatea acestora. Provenind dintr-o familie problematică, acesta nu reuşeşte să se integreze si devine un outsider la liceu, alături de fratele său vitreg, Seth Cohen, ce este considerat un ciudat.

Vă las şi trailerul primului sezon:

Nu ştiu dacă prin ceea ce am scris v-am convins să îl urmăriţi, însă eu pot doar să sper că da.

Distribuie:

7 Comentarii

 • Reply 8.January.2010

  Symy

  E super tare serialul asta.Mi l-am dat jos de pe net dupa ce-l mai vazusem o data la TV.

 • Reply 8.January.2010

  Danny

  Vai, dar cat de mult mi-a placut serialul acesta cand a fost difuzat la tv! Foarte bun.

 • Reply 8.January.2010

  Pandutzu

  mie mi-a placut foarte mult serialul asta… imi placea ft mult personajul anei :D si aveau si coldplay pe soundtrack. de fapt toata coloana sonora a filmului e ft misto :D

  m-a prins mai mult decat Gossip Girl de exemplu :p

 • Reply 8.January.2010

  Alle

  wohooo, si articolul
  – si comentariile m-au convins!
  :D

 • Reply 8.January.2010

  Mihai

  hm, interesant..Ia sa vedem ce e de capul lui…

 • Reply 7.February.2010

  mihaela

  cel mai tare serial !
  acum am ajuns la sezonul 3.
  abea astept sa vad si celelalte sezoane:X:X

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.