The Hunting Party (2007)

M-am săturat de comedii de duzină! M-am săturat de îndrăgostiţi şi happy-endings. Am început să caut comedii combinate cu filme de acţiune. Sunt geniale!

The Hunting Party este un film inspirat din realitate care atinge deodată 3 puncte sensibile: războiul din Bosnia, implicarea statelor mari în acest război şi viaţa de reporter. Totul începe în 1995 când Simon Hunt şi cameramanul Duck (personaj principal în film) sunt în Bosnia şi filmează… fie vorba între noi – un masacru.

Afectat de tot ce vede şi trăieşte acolo, Simon, care avea o super-reputaţie, este concediat când face o mare gafă live, la TV.

Câţiva ani nu s-a ştiut nimic despre el, dar apoi, în 2000, Duck şi Simon se reîntâlnesc. Tot în Bosnia. Războiul se terminase, dar nimeni nu pedepsise “teroriştii”. Simon vine cu ideea de a-i lua un interviu lui “Vulpe”, capul teroriştilor, principalul vinovat al masacrelor. Duck acceptă. În căutarea “Vulpii” lui Simon îi vine geniala idee de a-l prinde pe “Vulpe”, nu doar de a-i lua un interviu, în ideea de a-l preda autorităţilor pentru recompensa de 5 milioane de dolari.

Filmul e o nebunie curată. Şi partea tare este că la finalul filmului ţi se pune ce a fost REAL şi ce NU.

E un film de nota 10! Vi-l fooooarte recomand.

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.