Tema Shakespeare School Essay Competition 2016: #thegenerationgap

Şi pentru această ediţie Shakespeare School Essay Competition trebuie să-ţi alegi cuvintele potrivite, să-ţi aranjezi ideile şi, după ce adaugi un strop de creativitate, imaginaţie şi talent, poţi pleca la vară în Marea Britanie.

Tema Shakespeare School Essay Competiţion 2016: #thegenerationgap

Pentru a opta ediţie, Asociaţiei Shakespeare School pentru Educaţie a pregătit concursul de creaţie în limba engleză cu participare gratuită, organizat la nivel naţional, la care pot participa toţi elevii de gimnaziu şi liceu cu vârsta cuprinsă între 11 şi 20 ani.

Shakespeare School Essay Competition oferă șanse egale tinerilor din întreaga țară de a experimenta viața într-un campus universitar britanic de top și de a studia limba engleză la cele mai înalte standarde.

Premii puse în joc au o valoare totală de peste 5.000 de euro şi constau în două tabere în Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărţi, dicţionare şi multe alte surprize.

Tema acestei ediții Shakespeare School Essay Competition este: #thegenerationgap

Pentru a participa, trebuie să scrii un text original în limba engleză prin care să îţi exprimi propria viziune despre ce pot învăţa adulţii de la generaţia ta. Eseul trebuie înscris pe site-ul shakespeare-school.ro, în perioada 11 ianuarie – 30 martie 2016.

Dacă eseul tău se numeră printre cele mai bune 30, vei fi invitat în etapa a doua a competiţiei: interviul cu profesorii Shakespeare School, în urma căruia se stabileşte ierarhia finală. Trebuie să ştii că toţi câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Festivităţii de premiere, care va avea loc în Bucureşti, în luna iunie 2016.

Concursul este inclus în Calendarul Activităților Educative al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Ambasadorul celei de-a opta ediţii Shakespeare School Essay Competition este Andy Szekely – speaker, trainer, autor şi antreprenor. Rolul său este acela de a oferi participanţilor un exemplu personal şi profesional de perseverenţă, gândire creativă şi performanţă susţinută prin pasiune.

Ce mai aştepţi, apucă-te de scris!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.