Târgul Gaudeamus Carte Școlară își redeschide porțile

Deschiderea porților școlii înseamnă, și anul acesta, pentru a noua oară, deschiderea Târgului GAUDEAMUS Carte Școlară. El este organizat de Radio România și a devenit o tradiție în rândul târgurilor cu profil educațional.

Așa că, după ce vă îmbrățișați școala de care poate că v-a fost dor în cele trei luni de vacanță, începând cu data de 15 septembrie și până pe 25, sunteți așteptați zilnic în parcul Tineretului din Capitală unde veți găsi gama completă de manuale școlare aprobate de Ministerul Educației din România, alături de numeroase materiale, care mai de care mai ingenioase, fiind astfel create pentru ca voi să puteți învăța într-un mod mai plăcut.

Joi, 15 septembrie, porțile târgului se deschid începând cu ora 12:00. Apoi, de luni până sâmbătă, sunteți așteptați între orele 11:00 – 19:00, iar duminică între 10:00 – 16:00. Intrarea este liberă.

Spor la învățat să aveți!

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.