Tabloul

Grupul de iniţiativă teatrală “ArCa LuI nOe” ne invită iar la o piesă de teatru!

De această dată, tinerii actori ne încântă cu o piesă aparte, anti-piesa după Eugen Ionesco intitulată “Tabloul”. În regia lui Alexandru Robert Nagy, piesa a reuşit să câştige, până la momentul de faţă, nu mai puţin de 13 premii.

Miercuri, 23 martie 2011, de la ora 19:00, la Centrul National de Artă “Tinerimea Romană” (Str. Gutenberg Johann nr.19), veţi avea ocazia să îi vedeţi pe scenă pe Alexandru Robert Nagy, Vlad Dragulin, Oana Ionescu şi Ana Udroiu.

Preţul unui bilet, la acest spectacol, este de 15 lei, putând fi achiziţionate de la casa de bilete a Centrului Naţional de Artă “Tinerimea Romană” în ziua spectacolului, începând cu orele 17:00.

Ne vedem acolo!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.