Tabăra de Zorbing – un “nou” sport extrem

Tabăra de Zorbing Există multe sporturi extreme pe lumea asta. Unul dintre cele mai “ciudate”, din punctul meu de vedere, este zorbingul, care presupune umflarea unei mingi imense ce are în centru spaţiu destul cât să intre un om.

Practic, omul din centrul acestei bile gonflabile nu poate controla în niciun fel traiectoria bilei, care, desigur, nu se mişcă cu ajutorul unui motor, ci se miscă pentru că cineva o împinge de pe un deal.

Da, deci, rezumând. O minge imensă. Un om în centru. Un deal. Şi… gravitaţia.

Videoul vorbeşte de la sine. Pare a fi o experienţă unică, asemănătoare cu bungee-jumpingul (într-un fel sau altul).

Dar Tabăra de Zorbing se referă la o aplicaţie de Facebook lansată de cei de la Orange prin care oricine poate participa la 7 probe virtuale prin care, măcar în teorie, te ajută să fii mai bun în practicarea zorbingului.

Premiul pentru un om (ales prin tragere la sorţi) din echipa câştigătoare este o bilă reală de zorbing şi o tabletă iPad. Locul 2 şi 3 nu primesc bile de zorbing, dar primesc alte tablete, la fel de bune pentru a vedea videouri cu oameni care practică zorbingul.

Spor la zorbit!

Distribuie:

2 Comentarii

  • Reply 31.October.2012

    Antoan

    Totusi in reclama nu se arata cum s-a oprit tipul care se rostogolea inspre lac.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.