Suntem invitați la Gala Absolvenților UNATC – Licență

Facultatea de Teatru a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” ne invită, în perioada 18-29 iunie, la Gala Absolvenților UNATC – Licență.

Suntem invitați la Gala Absolvenţilor UNATC – Licență

În lumina reflectoarelor îi vom putea vedea pe tinerii actori, regizori, păpușari, marionetiști, scenografi, coregrafi, teatrologi, care ne vor impresiona timp de 12 zile.

Secția de Actorie prezintă zece producții, pe textele unor importanți autori din dramaturgia românească și universală: de la Mihail Sebastian la Luigi Pirandello, de la Tudor Mușatescu la Neil Simon.

Vom putea fi martorii începutului de drum artistic, urmărind colaborarea dintre studenții regizori și absolvenții secției de Scenografie, prin șase montări care surprind crezurile unei generații curajoase, ce adresează întrebări lumii și societății, în căutarea unui alt fel de teatru.

De asemenea, ne este propusă o întâlnire cu exercițiile surprinzătoare ale coregrafilor de mâine, precum și o poveste, pentru copii de toate vârstele, realizată de studenții secției Păpuși-Marionete.

Suntem invitați la Gala Absolvenţilor UNATC – Licență

Click pe poză pentru a se mări

Festivitatea de deschidere va avea loc în prezența Rectorului Prof. Univ. Dr. Adrian Titieni și a Decanului Conf. Univ. Dr. Paul Chiribuță, miercuri, 18 iunie, la ora 18:00, în Sala „Ion Cojar” de la Palatul Național al Copiilor. Cu acest prilej, vom putea viziona spectacolul 6 personaje în căutarea unui autor după Luigi Pirandello coordonat de Prof. Asoc. Dr. Mirela Gorea.

Evenimentul este organizat de studenţii anului I Master și ai anului I Licență din Departamentul Studii Teatrale. Locul de desfășurare este Palatul Național al Copiilor (Bulevardul Tineretului 8-10), iar accesul la spectacole este gratuit.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

1 Comentariu

  • Reply 18.June.2014

    Andreea Bitu

    Recomand spectacolul de duminica – Fratii Karamazov. L-am vazut acum cateva luni la Palatul Copiilor si am fost placut impresionata!

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.