Street Heroes ne invită la Summer Swag

Crema culturii underground îşi dă întâlnire sâmbătă, 23 august, începând cu ora 10:00, la Arenelor Romane, pentru a sărbători cea de-a zecea ediție în care sporturile și artele urbane sunt la ele acasă.

Street Heroes ne invită la Summer Swag

Aşadar, la Summer Swag, sunt aşteptaţi skaters, rollers, bikers, ballers, bboys, hot babes, hipsters, writers, artists, stylers, performers and photographers, iar pentru 24 de ore cu toţii vor petrece şi vor face cinste culturii underground.

În vara aceasta, Street Heroes se desfășoară cu nou setup de rampe, se reinventează, așa că dacă îţi doreşti să pariticipi şi este pentru prima dată, pregătește-te pentru un haos organizat și distracție la cote maxime. Imaginează-ți că pentru o zi activitățile preferate și cei mai buni prieteni se adună într-un loc cu istorie și super-vibe pentru a afla care sunt cei mai buni sportivi, dar și pentru 24 de ore de megafun.

Ediția Summer Swag se adresează în exclusivitate sportivilor PRO, iar la disciplinele extreme, riderii se pot înscrie doar dacă primesc invitație de la coordonatorii fiecărui sport.

Invitații de renume internațional nu sunt doar cei din sfera muzicală, ci și rideri pro care să arate tuturor cum se execută cu stil cele mai complicate trick-uri de sport extrem. Tot ei formează și juriul competițiilor, așa că participanții se vor da în spectacol cu trick-uri fantastice pentru a impresiona riderii recunoscuți internațional, cât și publicul amator de sport și cultură urbană.

Pe lângă premiile în bani, riderii hardcore vor putea câştiga şi o excursie video-documentată la Offline Sport Games în Ungaria, ocazie cu care să arate că talentul și stilul nu cunosc granițe. Valoarea totală a premiilor este de 3500 de euro.

După aflarea câştigătorilor, seara de concerte va debuta cu Mellow Mood, cunoscutul grup de reggae de origine italiană. Energia va veni, apoi, din partea unuia dintre „baietii rai” ai hiphop-ului românesc, Sișu Tudor şi va continua să fie transmisă de mesajul muzicii lui GhostFace Killah, membru al celui mai mare grup de hiphop, WuTang Clan. Atmosfera va fi în continuare susţinută de britanicii Tantrum Desire, urmând ca petrecerile să se încheie cu muzica riderului din Ungaria, Adam Ajkay.

Pentru a face parte din mișcare urbană underground, ia parte pe 23 august la Summer Swag și bucură-te de cel mai mare eveniment din România dedicat culturii și sporturilor urbane!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.