Street Delivery si 10 ani de Mozilla

Street Delivery 2008Nu ai ce face in weekend? Venim noi cu 2 propuneri. O propunere pentru weekendul acesta (vineri – sambata – duminica) si weekendul viitor (doar sambata) – Street Delivery si Firefox party.

In perioada 6 – 8 iunie (vineri, sambata si duminica) se va inchide Strada Pictor Arthur Verona (de la muzeul Simu pana la Gradina Icoanei, via Carturesti & OAR) special pentru Street Delivery. Anul acesta Street Delivery a ajuns la editia a 3-a. Este vorba de un “happening urban artistico-cultural”. Eu zic ca suna bine. Ne asteapta o cinema mobil, tot felul de animatii vintage W. Disney, teatru, lansari de carte, muzica, diverse instalatii si jonglerii, benzi desenate, antropologie multimedia, documentare si cursuri de imagine digitala si de stencil & graffiti, holograme, flea market, expozitii, workshopuri eco, modelaj in lut, un loc de schimbat obiecte folositoare sau nefolositoare si multe alte lucruri asemanatoare ce ne vor tine ocupati aceste 3 zile.

“Bucharest Firefox 3 Party” va avea loc pe 14 28 iunie la ora 20:00 La motoare (TNB). Se sarbatoresc 10 ani de Mozilla si in acelasi timp se sarbatoreste lansarea Firefox 3. Sunt invitatii toti pasionatii de Firefox si… in principiu toti internautii, bloggeri, etc. Vom socializa la lumina lunii. Exista si premii trimise direct de cei de la Firefox (tricouri, stickere, etc.). Pentru a avea acces la aceste premii trebuie sa te inscri aici si sa vii la party.

Noi (sau macar o parte din noi) vom fi prezenti acolo. Va asteptam.

Distribuie:

4 Comentarii

 • Reply 3.June.2008

  dheo

  ce rau e sa stai in provincie :(

 • Reply 5.June.2008

  Bogdan S.

  parerea mea sincera… OPERA depaseste oricand MOZILLA FIREFOX… stiu ca sunt fani MOZILLA, la fel cum sunt eu fan al seriei GOTHIC… treaba lor, eu ma refer in general, fara a tine cont de preferinte gravate pe creier

 • Reply 6.June.2008

  Woolfy

  Opera nu va depasi niciodata firefox… nu are cum… asa cum nici firefox nu depaseste in momentul de fata safari…

 • Reply 7.June.2008

  Bogdan S.

  da, la fel cum nici Safari nu depaseste in momentul de fata IE :))… nu urla, poate nu stii la ce ma refer… pana la urma ai sa vezi ca Opera o sa ii ia pe toti pe sus si o sa ii arunce la porci

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.