Street Delivery 2009

Am fost la Street Delivery pentru a vedea ce găsim în prima zi. La ora 18:00, unele ateliere încă nu erau terminate. Am văzut ateliere dubioase despre care îmi era frică să întreb. Am văzut un atelier unde te puteai juca jocurile copilăriei. Cum sună un “Flori, Fete şi Băieţi” cu nişte persoane cunoscute pe moment ? Kinky, huh ? Am privit şi am învăţat cum se reciclează hârtia. Am văzut copii îmbrăţişând pisici sau încercând să se joace cu poi-urile. Cei de la Juggling Culture încercau să-şi găsească simpatizanţi în rândul picilor. Mi-a plăcut asta.

I-am si găsit pe cei de la Portocala Mecanică, unde chiar se vopsea o bicicletă. L-am găsit şi pe Geo Batesaua ce ne oferea borcane cu aer proaspăt. Am stat în şezlong unde puteam citi o revistă despre viaţă, dar am preferat să fac poze. Smoking Cool Cat ne-a servit cu limonadă şi ne-a invitat la ghicitul unor personaje din desene animate.

Surprinzător a fost un atelier al Fundaţiei Ratiu România. Am fost provocaţi la joacă de-a jucatul. Am improvizat scene de teatru pentru a transmite anumite mesaje despre violentă în şcoli şi consumul de droguri. Dar deja am spus prea multe.

Printre cei găsiţi pe acolo sunt: Geoatreides, Andrei, Gogu Kaizer, Piticu, Anca, Costin, Marie Jeanne, Adrian Ciubotaru, Nihasa, Maria, Roxana Radu şi Claudia.

Pentru a doua zi recomandăm Troc Ad-hoc (Free Shop) – Ce nu foloseşti dai mai departe. Grădină Verona, str. Arthur Verona nr. 15 (în spatele librăriei Carturesti) de la ora 17 şi Biblioteca alternativă (în aer liber) – “Scoatem cărţile din casă pe stradă pentru ca voi să le răsfoiţi.” 13-14 iunie, după ora 15, tot Grădină Verona – în spate la librăria Carturesti

Doar o dată pe an strada Arthur Verona este închisă pentru maşini şi deschisă pentru oameni!

Va las cu pozele.

Distribuie:

3 Comentarii

 • Reply 13.June.2009

  sorin

  la claudia ati gresit link-ul

 • Reply 15.June.2009

  Ana

  Mai, baiete, tu chiar stii sa faci fotografii, nu gluma! :) Imi plac toate, well done!

 • Reply 17.June.2009

  Robert Lazăr

  aww well, thanks :blush:

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.