Sneakers şi Streetwear la SOLE & SHAPE 4

Pentru a patra ediţie, SOLE & SHAPE revine în forţă cu un nou eveniment pe scena de streetwear şi sneakers din România.

Sneakers şi Streetwear la SOLE & SHAPE 4

Peste week-end, brand-urile, shop-urile, colecţionarii şi cei pasionaţi vor aduna laolaltă tot ce au mai bun de oferit, vândut şi arătat în materie de sneakers şi streetwear.

Se anunţă două zile pline de activităţi şi elementele care vor atrage atenţia participantilor: sneakers & clothing, prints, DJs, street food & drinks, zonă dedicată kids, două expoziţii unice, competiţie de ping pong şi un raffle.

Filosofia SOLE & SHAPE are la bază creșterea acestei culturi frumoase oferindu-i vizibilitatea pe care o merită cu adevărat, cât şi transformarea proiectului în cea mai importantă sursă de informații specializate din ţară.

[Facebook Event]

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.