Și Lazărul are talent!


Inspirati de emisiunea “Romanii au talent”, difuzata pe PRO TV, cei din Colegiul National Gheorghe Lazar au organizat competitia “Lazarul are talent”.

Preselectiile au avut loc pe 16 martie, unde participantii si-au demonstrat talentul in fata a peste 300 de colegi. Gazda preselectiilor a fost Gabriel Feresteanu, iar juriul a fost alcatuit din organizatori (clasa 10G) si doamna profesoara Elena Vacarescu.

 

Finala are loc joi, 31 martie, ora 12.30, la Colegiul National ,,Gheorghe Lazar”. Finala concursului va fi prezentata de Ruxandra Ene si de Anisoara Stoian, iar concurentii vor fi jurizati de Giulia Anghelescu, Andrei Lacatus (Shurubel) si Andrei Gheorghe (student UNATC si coordonatorul trupei de teatru AS a liceului).

Concurentii care s-au calificat in finala sunt:

CLASA A 5A: IRIS SI DARIA; CODRIN SI ANDREI; POPA ALEXANDRU; MIHAIL STOIAN
CLASA A 6A: CERVENI ZSUZANA; RADU GEORGESCU; VARTEJANU STEFAN
CLASA A10A: STEFAN SI RAZVAN (10A); MATEI SI LORENA (10A)
CLASA A11A: COJOCARU MARIA (11I); NEDELCU RUXANDRA (11D)
CLASA A12A: ALBULESCU MIRLEA (12B).

Unul dintre ei va fi eroul liceului. Vino sa te bucuri de un spectacol deosebit, de invitati speciali si de o atmosfera plina de tinerete!

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.