Shrek Forever After (2010)

Când auzi de încă un film Shrek cred că îți inspiră mai mult “tragere de păr”. E și normal, au fost deja trei filme, ultimul cu un super final “…and they lived happily ever after” – așa că al patrulea e doar o umplutură?

Sincer, nici pe departe.

Personajele sunt la fel de amuzante, sunt multe momente când sala e plină de hohote de râs. Pe scurt, nu își deloc pierde farmecul. După film, sigur veți fi bine dispuși!

Ce se întâmplă după finalul fericit? Shrek se simte apăsat de monotonie și îi e dor de zilele lui de căpcăun, când oamenilor le era frică de el. Așa că face o înțelegere cu Rumpelstiltskin: acesta poate să ia orice zi din viața căpcăunului, iar Shrek primește o zi în care să fie ca înainte de a o salva pe Fiona.

Și aici intervine acea zicală cum că apreciezi ceva cu adevărat doar când nu mai ai acel lucru. Asta i se întâmplă și lui Shrek în legătură cu familia lui, pe care se va chinui să o recupereze.

[yt-simplu]u7__TG7swg0[/yt-simplu]

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.