Shopping-ul online. Argumente pro şi contra

În ultima vreme nu am mai avut chef să merg prin magazine pentru a căuta diferitele piese vestimentare de care aveam nevoie. După experienţele neplăcute de care v-am mai povestit, am hotărât să merg pe varianta shopping-ului online.

Shopping-ul online. Argumente pro şi contra

Ce avantaje am descoperit în urma cumpărăturilor efectuate pe internet?

  • Îmi place să pot consulta toate noutăţile în materie de vestimentaţie în mai puţin de o oră. Faptul că pot vizualiza hainele din cele cinci magazine preferate într-un timp aşa scurt, mă face să aleg varianta shopping-ului de la distanţă.
  • Reducerile constante şi diferitele promoţii de pe site-urile pe care le accesez sunt un alt factor care înclină balanţa către cumpărăturile online.
  • De asemenea, unele magazine au şi cabină de probă. Acolo poţi combina hainele pe care ţi le doreşti şi astfel scapi de eventualele griji despre asocierea materialelor, culorilor şi modelelor.
  • Sfaturile specialiştilor sunt de folos atunci când eşti în pană de idei. Spre exemplu, TinaR are o secţiune dedicată îndrumărilor. Acolo găseşti combinaţiile la modă pentru care poţi opta în anumite momente, sau poţi descoperi idei despre cum să foloseşti anumite piese vestimentare.
  • Şi unde punem la socoteală faptul că cineva îţi cară toate ţoalele şi ţi le aduce direct acasă? Eu una pot merge prin magazine să studiez preţuri, haine, să formez ţinute, dar cumpărăturile tot de pe laptop le fac. Aşa voi şti că nu tre să umblu tot oraşul cu sacoşele după mine. (Asta da comoditate!)

Ce probleme am întâmpinat la cumpărarea produselor online?

  • O singură dată am avut probleme cu mărimile hainelor. Deşi pe site scria una, când mi-a venit coletul acasă, am descoperit că produsele erau ba prea mari, ba prea mici.
  • Uneori, costul de transport este multe prea mare, iar comanda minimă pentru a beneficia de transport gratuit are şi ea un cost ridicat.
  • Pentru anumite ocazii, hainele sunt importante şi este necesar un drum până la magazin pentru a proba ceea ce urmează să cumperi.

Şi uite că ajungem să tragem o linie şi să analizăm avantajele şi dezavantajele cumpărăturilor efectuate pe internet. Ne dăm seama, că indiferent de ocazia pentru care ne cumpărăm haine, este mai comod să alegem varianta online.

Şi pentru că tot vorbeam de TinaR şi de secţiunea lor dedicată sfaturilor, aş vrea să vă prezint o ofertă de-a lor care mi-a atras atenţia.

La achiziţionarea unui tricou din colecţia Avon Color, primeşti cadou un lac de unghii Pro Nail+.

Eu una îmi doresc mult acest tricou şi abia aştept să îl primesc acasă împreună cu oja promisă. Aşa împuşc doi iepuri dintr-o lovitură: cumpăr şi tricoul dorit, salvez şi o a doua comandă către un magazin specializat pe cosmetice.

Shopping-ul online. Argumente pro şi contra

Tricou 01 Avon Color by TinaR

Şi acum că eu ţi-am prezentat motivele pentru care aleg shopping-ul online, tu îmi poţi spune spre ce variantă te îndrepţi atunci când vrei să îţi înnoiești garderoba?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.