Sherlock Holmes (2009)

Întodeauna l-am văzut pe Sherlock Holmes ca un detectiv îmbrăcat la costum ce are răspunsurile la orice problemă şi rezolvă orice caz. În filmul acesta, se găsesc toate calităţile şi abilităţile lui Sherlock Holmes şi ale Partenerului său Watson, doar că îl veţi descoperi pe Holmes şi în altă ipostază decât cea a detectivului perfect.

In schimb, partenerul sau si fratele de suflet, Watson, se pregateste sa-l paraseasca pentru a incepe o alta viata alaturi de viitoarea sa sotie.

În ceea ce priveşte povestea, cu dezamăgire spun că şi aceasta are o tentă apocaliptică asemeni numeroaselor filme realizate în ultimul timp. Totul porneşte de la Lordul Blackwood, văzut ca un adevărat stăpân al magiei negre. Astfel, Sherlock nu înfruntă doar magia neagră, dar şi faptul că raţiunea sa nu poate accepta existenţa acesteia. Pentru ca totul să fie mai piperat, la problemele eroului se adaugă şi posibilele sentimente ce le are faţă de Irene Adler, singură femeie din viaţă sa.

Ce mi s-a părut cel mai atractiv, a fost logica folosită în toate acţiunile şi concluziile dar şi sincronizarea haotică şi totuşi perfectă, dintre Watson şi Holmes. În ciuda acestora, regizorii au urmărit să realizeze şi un film plin de umor. Atât replcile personajelor cât şi atitudinea lui Sherlock îţi vor aduce în mod constant zâmbetul pe buze.

Nu vreau să vă ofer mai multe detalii, pentru că aş strica atmosferă misterioasă şi surprinzătoare a filmului.

Aşa ca vă las cu un trailer:

[yt-simplu]QUQbmFAE5WI[/yt-simplu]

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.