Sesiune de autografe cu Directia 5 la Diverta

Sesiune de autografe cu Directia 5 la Diverta

Vino să-ţi iei autograful pe cel mai nou album Direcţia 5 – Clasic de lux.

Trupa preferată a îndrăgostiţilor te aşteaptă sâmbătă, 12 februarie, de la ora 18:00 la Diverta din Băneasa Shopping City şi te ajută să alegi cel mai romantic cadou de Valentine’s Day pentru perechea ta.

Cu o poveste de aproape 20 de ani pe piaţa muzicală din România, Direcţia 5, cu stilul propriu şi inconfundabil, reuşeşte an după an să-şi surprindă plăcut fanii şi să-i ţină aproape. Dedicat tuturor celor ce ştiu să iubească, albumul “Clasic de lux” conţine12 melodii, cele mai recente compoziţii ale trupei, printre care şi “Îţi mulţumesc”, considerat de membrii trupei cântecul cu cele mai romantice versuri din istoria Direcţia 5.

Distribuie:

Echipa

AmDoar18Ani.ro este un blog colectiv ce îşi propune să informeze tinerii liceeni. Îi vom ţine la curent cu evenimente care mai de care mai interesante, ce îi vor ajuta să îşi petreacă într-un mod folositor timpul liber.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.