Seminarii de scriere creativă Shakespeare School şi Decât o Revistă

La sfârşitul anului trecut, Shakespeare School şi Decât o Revistă au organizat două seminarii gratuite de scriere creativă – Making Writing Essay Fun.

Seminarii de scriere creativă Shakespeare School şi Decât o Revistă

Cristian Lupşa, fondatorul Decât o Revistă si editorul Ana Maria Ciobanu le-au vorbit tinerilor pasionaţi de scriere despre cum îşi pot exprima ideile personale, într-un mod original, în cadrul unui eseu scurt, pornind de la un subiect general.

Cele două întâlniri au fost organizate sub umbrela concursului naţional de scriere narativă, Shakespeare School Essay Competition, şi a avut ca scop transmiterea unor sfaturi utile pentru cei care doresc să participe la competiţie în acest an şi îşi doresc să îşi crească şansele de câştig.

Pentru cei care nu au putut ajunge la eveniemnte, mai jos am pregătit un fragment care prezintă câteva dintre ideile principale dezbătute şi exersate în cadrul workshopului.

De altfel, aici pot fi găsite toate ideile rezumate într-un document care prezintă informaţiile dezbătute în cadrul seminariilor.

Acum că toate indicaţiile sunt puse cap la cap rămâne doar să vă apucaţi de scris şi să vă înscrieţi în competiţia de scriere narativă în limba engleză până la data de 29 ianuarie.

Mult succes!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.