Semifinala Pun Pariu pe Talent – ICHB, Centrală, Cuza

A şasea seminfinală şi ultima din această serie s-a ţinut în liceul ICHB, liceu care a concurat alături de Cuza şi Şcoala Centrală. Această semfinală a fost şi cea mai specială, deoarece elevii liceelor unde echipa Pun Pariu pe Talent nu a apucat să ajungă au primit rezultatele şi au aflat care dintre ei vor merge în finală.

Semifinala Pun Pariu pe Talent -  ICHB, Centrală, Cuza

Concursul a fost deschis de Laura Maria Canciu (Centrală) care a cântat în limba franceză şi care a reuşit să energizeze toată sala. Ea a primit chiar şi îiaplauze pe ritmmul melodiei.

Tudor Bulugioiu (Cuza) a cântat o compoziţie proprie, în limba română, despre o fată, pardon, o femeie, după spusele cântecului, care a reuşit să-l vrăjească.

Alexandra Tomescu (ICHB) a interpretat, plină de emoţii, o melodie cunoscută a Rihannei.

Rareş Manolache, cunoscut în domeniul online ca Anonimul Şcolii, a cântat la chitară şi voce o melodie în română, o melodie de dragoste. Rareş parcă simţea fiecare cuvânt de dor din acea melodie pe care o cânta.

Carina Dan (Centrală) a cântat la pian şi voce melodia Hallelujah. A fost cea mai caldă voce pe care am întâlnit-o în acest concurs.

Vlad Constantinescu (ICHB) a cântat o melodie la chitară electrică.

Andra Chiţu (Cuza), sau cum o numesc eu, Tarja, a reuşit ca toată piesa să am pielea de găină. Cred că ar putea ţine ea concertul în locul Trajei, nu era nevoie să îl mai anuleze pe acesta de acum, oricum nu ar fi fost mare diferenţă.

Alexandru Belu (Centrală) a avut cel mai bun număr de beatbox din concurs, fiind şi singurul care a incercat să introducă melodii în actul său.

Denisa Trofin (Centrală) ne-a uimit pe toţi, în primul rând, cu look-ul ei, ea fiind înmbrăcată cu o rochie roşie, o geacă de piele şi fiind încălţată cu cele mai superbe botine cu ţinte pe care le-am putut vedea. Aceasta face canto de zece ani, deci ar fi trebuit să ne încânte şi cu vocea… şi chiar a reuşit! Aceasta este a doua concurentă după Liuba, care a luat zece pe linie.

Dark Aeclipse (ICHB), o trupă rock care avea deja tricouri cu numele lor, ceea ce mi s-a părut foarte tare, au cântat melodia “The Ace of Spades” de la Motorhead.

Haydi Tarabichi (Centrală), o altă prezenţă plăcută pe scena de la Pun Pariu pe Talent, din toate punctele de vedere ne-a cântat melodia “Umbrella” de la Rihanna.

Mihnea Niculescu (ICHB) a cântat melodia “You raise me up”, ridicând totă sala în picioare.

Unlimited beat (Centrală) este o trupă de dans foarte energică şi foarte bine închegată.

Din afara liceelor serii, ne-au mai încântat şi Corina Ionescu (Iorga), care ne-a adus o piesa superbă, o poveste de dragoste în limba sârba, iar Ioana Gherghina (Creangă) şi-a adus super atitudinea şi vocea cu care, de altfel, a şi intrat în finală.

Câştigătorii serii au fost:
Cuza – Andra Chiţu
Centrală – Denisa Trofin
ICHB – Mihnea Niculescu

De abia aştept finala de pe 24 mai, când voi revedea toţi câştigătorii. Tot ce pot zice este că le urez succes tuturor, pentru că ştiu că va fi o competiţie foarte strânsă.

Foto: Dragoș Voicu

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.