Semifinala Pun Pariu pe Talent – Cuza și Sava

Marți s-a dat lupta Pun Pariu pe Talent pentru alegerea reprezentanților celor două mari licee: Sava și Elena Cuza.

Semifinala Pun Pariu pe Talent - Cuza și Sava

Au fost foarte mulți concurenți, cum spune jurata Anca Maco, “cantacioși”, ba cu negativu’, ba cu zdrăngănitu’. În afară de un număr de iluzionism, doar o trupă de dans din Elena Cuza s-a mișcat pe un melanj de melodii din diferite genuri.

Prin avalanșa de cuvinte mai mult, sau mai puțin blânde pentru concurenți, s-au ridicat capetele distincte ale unor puști, care au reușit să ridice sală în picioare.

Ioan Branciu, totuși, a făcut în locul sălii să se ridice, inimă tuturor până în gât, cu trucurile lui de iluzionism. Acesta ascunsese sub un pahar un cui cât palmă de mare și a pus un asistent, ales din sală, să amestece paharele astfel încât să nu mai știe unde este cuiul. Acesta apăsa pe fiecare pahar, riscul de a se răni crescând odată cu scăderea numărului de pahare de pe masă.

Cuvinte bune au fost îndreptate și carte Ioana din Cuza, căreia i s-a spus de carte un jurat că la 21 de ani ar fi frumos să aibă deja primul hit scos.

Andrei Nicolae a venit acompaniat atât de chitară sa, cât și de un prieten, cu care aceasta a cântat o creație proprie.

Cel mai cald concurent a fost, din punctul meu de vedere, Tiberiu Lozeanu, care ne-a încântat cu melodia “Wake me up when september ends”, și care a reușit, deși era ultimul concurent din concurs, să facă publicul să fredoneze alături de el melodia.

Au fost trei tineri talentați, care au un mare potențial în lumea muzicii. Este vorba de Liuba și Maria din Cuza și Darius din Sava. Aceștia nu au impresionat prin atitudine, cât prin purul lor talent.

Au fost totuși și alți concurenți mult mai temperamentali, părerile fiind împărțite în privință lor. Cine a fost în sală nu are cum să îl uite pe băiatul cu plete și geacă de piele care a cântat “Wonderwall” de la Oasis, cu voce și chitară. Ștefan din Cuza a fost un bun entertainer pentru acea după amiază, scoțând câte un chiot, care făcea toată sală să radă.

Finaliștii sunt Darius (Sava) și Liuba (Cuza).

Fiind cu o bună prietenă lângă mine, am zis să punem pariu pe talentul concurenților. Eu am câștigat pariul.

Tu pe ce talent ai paria?

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

1 Comentariu

  • Reply 5.April.2013

    Crina

    Eu as paria pentru Darius, mi-a placut mult.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.