Semifinala Pun Pariu pe Talent – Cervantes, Moisil, Madgearu

Seminfinala Pun Pariu pe Talent - Cervantes, Moisil, Madgearu

Talentaţii aflaţi competiţie au trecut printr-o nouă semifinala Pun Pariu pe Talent. De această dată, s-au confruntat liceele Madgearu, Moisil şi Cervantes, care a fost de altfel şi liceul gazdă.

Semifinala Pun Pariu pe Talent - Cervantes, Moisil, Madgearu

Este foarte interesant cum de la an, la an, vibraţia se schimbă în privinţa semifinalelor. Dacă anul trecut, în Cervantes am avut parte de o semifinală gălăgioasă, emoţionantă, care ne-a ţinut cu sufletul la gură până la sfârşit, în acest an semifinala a avut un curs lin, relaxant, plin de momente neaşteptate şi interesante.

Semifinala Pun Pariu pe Talent - Cervantes, Moisil, Madgearu Semfinala Pun Pariu pe Talent - Cervantes, Moisil, Madgearu

Am putut vedea în această semifinală voci bune, un număr de contorsionism şi de beatbox. Ce m-a impresionat pe mine a fost lejeritatea cu care majoritatea concurenţilor au prestat pe scenă, pe care nu mulţi o pot avea atunci când o sală întreagă stă cu ochii aţintiţi asupra ta.

Semifinala Pun Pariu pe Talent - Cervantes, Moisil, Madgearu

Deoarece o semifinalistă a lipsit, topul va fi aflat în ultima semifinală, unde aceasta va avea posibilitatea de a lupta pentru un loc în Finala Pun Pariu pe Talent.

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.