Semifinala Pun Pariu pe Talent – Cervantes, Coşbuc, Madgearu

Aşa cum ne-am obişnuit, semifinalele Pun Pariu Pe Talent sunt pline de încărcătură emoţională. De data aceasta, Coşbucul a fost liceul cu cei mai mulţi participanţi, celelalte două licee având fiecare câte trei participanţi.

Semifinala Pun Pariu pe Talent - Cervantes, Coşbuc, Madgearu

Concursul a fost deschis de Iuliana Caravan cu melodia în variantă acustică, de la Lykke Li, “I Follow Rivers”.

Alexandra Codreanu (Coşbuc) ne-a încântat cu ai ei voce şi cu un aspect plăcut, fără alte zorzoane şi tone de machiaj. Doar ea, vocea ei şi o chitară. Toate aceste lucruri, această combinaţie frumoasă cred că a şi făcut sala să se ridice în picioare, aplaudând, la sfârşitul prestaţiei ei.

Ruxandra Ţiple a cântat piesa “Summer Time” în aşa manieră, încât nu doar că mie mi s-a făcut pielea de găină, dar şi un membru al juriului i-a spus “Coşbuc are deja o stea!”.

Un număr interesant de popping (şi primul din concurs, de altfel), l-a avut Cosmin Zenado Zedano din Cervantes. A primit nenumărate aplauze în timpul reprezentaţiei sale. Popping-ul este încadrat ca stil în zona de street dance. Acest dans este bazat pe tehnica rapidă de contracţie a muşchilor si relaxare a lor pentru a cauza o smucire a părţilor corpului. Acest lucru este făcut continuu pe o combinaţie de melodii, accentuând ritmul cu mişcările corpului.

Ana-Maria Ştefan din Madgearu m-a impresionat atât cu vocea ei, cât şi cu look-ul ei fresh, cu accente british. Cred că pe ea aş fi pus-o să facă un duet cu Alexandra, chiar ar fi dat bine împreună, pe scenă.

Fluture Laura, favorita în topul voturilor de pe site a Coşbucului, ne-a cântat melodia “She will be loved” de la Maroon 5. Cred că ea a reuşit să strângă atâtea voturi pe site mulţumită zâmebetului ei larg şi cald, cu care a cucerit şi audienţa, de altfel.

Francisca Stoica din Coşbuc a avut cea mai bună interpretare a Christinei Aguilera din concurs, ea cântând piesa “Hurt”. Aceasta a primit rafale de aplauze în timpul prestaţiei, emoţionând toată sala. Piesa “Hurt” fiind una din melodiile mele de suflet, cu interpretarea ei, a reuşit să mă facă să plâng până la refren.

Dan Andreea şi Goaima Samuel din Madgearu au oferit cea mai sensibilă intrepretare a melodiei “Girl on Fire” a Aliciei Keys din concurs.

Trupa 3 SIFOANE au făcut un sketch (teatru contemporan, un fel de comedie-satiră), având ca subiect spovedania unor mafioţi aflaţi în închisoare. Până şi juraţii s-au amuzat în timpul actului lor.

Alexandru Ibi din Cervantes, tenorul acestei semifinale, a ridicat toată sala în picioare şi a primit foarte multe aplauze şi laude din partea juriului.

Andra din Coşbuc a cântat la voce şi la pian melodia “Someone like you” a lui Adele. A fost prima interpretare din concurs atât cu voce, cât şi la pian. Chiar mă gândeam când voi auzi această melodie în semifinale.

Andreea, singura concurentă din ICHB, deoarece ea nu va putea ajunge la semifinala liceului ei, a venit în această zi şi ne-a prezentat un număr fascinant de gimnastică ritmică.

Finaliştii sunt următorii:

 • Cervantes: Alexandru Ibi
 • Madgearu: Ana-Maria Ştefan
 • Coşbuc: Francisca Stoica

Mai avem încă o semifinală şi vom afla toţi finaliştii! De abia aştept finala!

Foto: Dragoş Voicu

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

6 Comentarii

 • Reply 17.April.2013

  Cosmin ZEDANO

  Numele meu este Zedano,nu Zenado :D

  • Reply 17.April.2013

   Alice Mircescu

   Mii de scuze, dar din păcate am avut mereu o problemă cu înţelegerea numelor… Pare’se că odată cu trecerea timpului mă lasă şi auzul :))

 • Reply 17.April.2013

  3 Sifoane

  Juratii nu s-au amuzat, s-au prapadit de ras

  • Reply 17.April.2013

   Alice Mircescu

   Aş putea folosi într-adevăr, un limbaj mai colocvial, un limbaj mai apropiat de reprezentaţia voastră, însă pe site mai greu :))

   • Reply 17.April.2013

    Alice Mircescu

    Şi am văzut şi eu cum a reacţionat juriul, eram în primul rând. :)

 • Reply 18.April.2013

  Caravan Iuliana

  Concursul a fost deschis de mine, Iuliana Caravan, din Cervantes:D

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.