Secretul

SecretulNu, nu este vorba despre The Secret, cel mult prea discutat. Este vorba de secretul pe care fiecare îl ascunde. Toţi avem câte ceva ce nu spunem nimănui, ce nu împărţim cu nimeni. Câteodată e chiar necesar să avem secrete. Când ştii totul despre o persoană, deja nu mai e nimic interesant legat de ea.

De asemenea, câteodată, simţi nevoia să faci o confesiune, să spui cuiva lucrul care te apasă, însă nu ştii cui. Internetul, Sfântul Internet, atotştiutorul şi omniprezentul, vine cu o soluţie şi pentru asta.

Se numeşte Post Secret şi este un blog pe care sunt postate confesiunile/ secretele unor oameni, majoritatea sub formă de… cărţi poştale/ ilustrate. Iată câteva care mi-au atras atenţia (într-un fel sau altul).

Secretul

Secretul

Secretul

De asemenea există şi Confesiuni, care mă amuză când citesc chestii de genul “ştii de ce ţi s-a uscat ficusul? Pentru că în fiecare zi, când tu nu eşti acasă, eu fac pipi în el” şi mă îngrozeste când citesc “mi-am ucis bunica, dar pe cuvânt că nu am vrut”.

După cum mereu zic, fiecare are câte o vrăbiuţă, iar unii au chiar câte un stol (las la liberă interpretare).

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.