Scurtmetraje pe bandă rulantă: The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (2005)

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă am pregătit o ediție specială a rubricii Scurtmetraje pe bandă rulantă, având ca temă principală magia Crăciunului pe care o resimțim cu toții în această perioadă.

În Noaptea de Ajun am putut viziona povestea lui Tom şi Jerry care, sub lumina bradului împodobit și în preajma cadourilor, ajung să redevină prieteni pentru o scurtă perioadă de timp. Iar în ziua de Crăciun ne-am adus aminte, cu ajutorul lui Mickey Mouse, de povestea înduioșătoare scrisă de Charles Dickens: “A Christmas Carol”.

Pentru cea de-a treia zi de Crăciun și încheierea seriei Scurtmetrajelor pe bandă rulantă din acest an, am ales una dintre animațiile mele preferate din ultimii ani: The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (2005).

Scurtmetraje pe bandă rulantă: The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (2005)

Protagoniștii acestui scurtmetraj de animație nu pot fi alții decât cei patru pinguini faimoși din franciza Madagascar, care se comportă în majoritatea situațiilor ca niște veritabili spioni.

Datorită rolului lor major în succesul pe plan mondial al animațiilor Madagascar, studio-ul american Dreamworks Animation a decis crearea unui spin-off al seriei care să îi aibă în prim-plan pe Skipper, Kowalski, Rico și Private.

Scurtmetraje pe bandă rulantă: The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (2005)

Primul scurtmetraj al celor patru personaje a apărut în 2005 și a fost intitulat The Madagascar Penguins in a Christmas Caper. Aceasta este și animația aleasă pentru încheierea ediției speciale Scurtmetraje pe bandă rulantă, ea punând accentul într-un mod amuzant pe faptul că nimeni nu trebuie să petreacă sărbătoarea Crăciunului de unul singur!

Admirația câștigată, din partea celor mici și nu numai, le-a adus Pinguinilor din Madagascar și un show de televiziune, care în prezent numără trei sezoane și nu mai puțin de 144 de episoade.

Mai mult, pentru primăvara anului 2015 producătorii pregătesc și un lungmetraj de animație care să ducă mai departe aventurile începute în 2005, într-o grădină zoologică din New York.

Scurtmetraje pe bandă rulantă: The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (2005)

Dar până atunci, vă doresc Sărbători fericite în continuare și vizionare plăcută!

Distribuie:

Mihai Cosmin

Am început să scriu din curiozitate, iar această curiozitate s-a transformat rapid într-o obişnuinţă. Acum obişnuinţa a devenit o pasiune și mi-am propus să mă bucur cât mai mult timp de ea.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.