Scurtmetraje pe bandă rulantă: Puppy – Minions Bonus

Cine nu iubeşte Minionii? Anul acesta am putut vedea un nou film al seriei şi ne-am bucurat să urmărim şi să râdem copios la toate acele faze amuzante în care erau implicaţi aceştia.

Scurtmetraje pe bandă rulantă: Puppy - Minions Bonus

Anul acesta, pe 10 decembrie, va apărea şi Blu-ray-ul filmului Despicable Me 2, unde va fi disponibilă şi o serie de trei scurtmetraje ale căror personaje principale vor fi binecunoscuţii Minioni.

Cele trei bonusuri pregătite sunt “Puppy“, “Panic in the Mailroom” şi “Training Wheels” şi vor avea în total 45 de minute.

Scurtmetraje pe bandă rulantă: Puppy - Minions Bonus

Cel pe care l-am ales pentru această ediţie de Scurtmetraje pe bandă rulantă este Puppy – Minions Bonus – o animaţie care abordează tema animalelor de companie. Cum reacţionezi atunci când îţi doreşti şi tu un căţel? Nu-i aşa că în acele momente toţi vecinii şi prietenii par că sunt cei mai fericiţi oameni în compania animalelor pe care le posedă?

Asta se întâmplă şi în cazul Minionului care îşi doreşte să intre în rândul lumii şi să aibă propriul lui animal de companie pe care să îl plimbe pe străduţa din cartier. În căutarea animăluţului perfect descoperă ce înseamnă ataşamentul şi dragostea faţă de un OZN.

Despre cum o să evolueze relaţia dintre cei doi şi dacă aceasta va fi una de durată putem afla în cele cinci minute ale scurtmetrajului Puppy – Minion Bonus.

Eu una abia aştept să pot cumpăra Blu-ray-ul Despicable Me 2 şi să urmăresc şi celelalte animaţii pregătite cu personajele mult îndrăgite.

Dacă ţi-a plăcut acest scurtmetraj ales de noi, nu rata viitoarele episoade din Scurtmetraje pe bandă rulantă. Pregătim o serie de animaţii care să te binedispună, sau care să te ajute să uiţi pentru câteva minute de problemele de zi cu zi.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.