Scurtmetraje pe bandă rulantă – Partly Cloudy (2009)

Revenind cu un nou episod de “Scurtmetraje pe bandă rulantă”, am decis ca pentru acest weekend să vă prezint unul dintre cele mai bune scurtmetraje de animație care au ca și temă abordată: prietenia. Acesta este intitulat “Partly Cloudy”, o producție a studio-ului de animație Pixar!

Scurtmetraje pe bandă rulantă – Partly Cloudy (2009)

Cand eram mici cu totii ne intrebam si eram curiosi sa aflam de unde vin copiii, iar pentru a afla răspunsul ne întrebam părinții sau bunicii. Explicația lor, de cele mai multe ori, era că barza este responsabilă pentru venirea copiilor pe lume și, deși ne mulțumeam cu acest răspuns, tot ne gândeam de unde îi aduce barza.

“Partly Cloudy” ne răspunde la această întrebare, într-un mod original și haios, numai bun pentru a fi arătat copiilor atunci când îți pun întrebarea cu pricina! Responsabili pentru existența fiecăruia dintre noi par a fi norii. Aceștia sunt cei care au puterea de a modela și de a da viață puilor de oameni, crocodililor, berbecilor, cățeilor, pisicilor și altor specii.

Scurtmetraje pe bandă rulantă – Partly Cloudy (2009)

Personajele principale ale acestui scurtmetraj de animație sunt Gus, un nor gri singuratic și nesigur, și Peck, barza care este responsabilă cu livrarea puilor creați de Gus. Deoarece Gus este specializat în crearea puilor a unor specii “periculoase”, cum ar fi crocodilii, aricii sau berbecii, sarcina lui Peck de a-i livra devine la rândul ei periculoasă.

“Partly Cloudy” face parte din cele 15 scurtmetraje de animație realizate, în integralitate, de către studio-ul Pixar până în prezent, fiind regizat de Peter Sohn, persoană care a contribuit și la realizarea unor lungmetraje de animație precum “Ratatouille” (2007), “Finding Nemo” (2003) și “The Incredibles” (2004).

Dacă v-a plăcut “Partly Cloudy”, vă așteptăm și weekend-ul viitor pentru un nou episod din “Scurtmetraje pe bandă rulantă”.

Până atunci, vă reamintim că în această perioadă, 4 octombrie-13 octombrie, la București are loc cea de-a opta ediție a Festivalului Internațional de Animație Anim’est! Pentru program și mai multe detalii puteți da click aici.

Distribuie:

Mihai Cosmin

Am început să scriu din curiozitate, iar această curiozitate s-a transformat rapid într-o obişnuinţă. Acum obişnuinţa a devenit o pasiune și mi-am propus să mă bucur cât mai mult timp de ea.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.