Scurtmetraje pe bandă rulantă – Kiwi!

Filmul prezintă încă de la început eroul principal, o pasăre Kiwi ce se chinuie din răsputeri să ridice un copac cu ajutorul unei frânghii. Îşi dă toată silinţa să prindă copacul, îl bate în cuie perpendicular pe un deal şi pare foarte mulţuimită de ceea ce a realizat.

Imediat, vedem că toată valea este plină ce copaci bătuţi în cuie, o mica pădure perpendiculară pe panta abruptă a unui deal. Vom afla că pasărea Kiwi a trăit toată viaţa cu gândul că într-o bună zi îşi va îndeplini visul.

Deşi este un scurtmetraj simplist, acesta pare a fi cel mai emoţionant şi mai drăguţ filmuleţ văzut în ultima vreme. Veţi îndrăgi pasearea Kiwi şi veţi sta cu sufletul la gură să aflaţi care îi este dorinţa ascunsă.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.