Scurtmetraje pe bandă rulantă: Go to Sleep (2009)

Nu de puţine ori mi s-a întâmplat să îmi doresc să adorm mai devreme pentru a putea să mă trezesc dimineaţă, dar o grămadă de lucruri să îmi pună piedici.

Probabil că şi ţie ţi s-a întâmplat acelaşi lucru, dar prietenul sau prietena, ori colegul sau colega de cameră să aibă o energie debordantă în toiul nopţii.

go to sleep

Nu este un sentiment plăcut acela când îţi doreşti să dormi, iar în jurul tău să fie gălagie, lumină şi zgomot, iar de această părere este şi Luis Carlos Uribe, cel care a creat Go to Sleep.

Animatorul, cunoscut acum pentru contribuţia la filme precum Life of Pi, Mr Popper’s Penguins sau Alvin and the Chipmunks, a creat scurtmetrajul Go to Sleep ca proiect pentru absolvire.

go to sleep2

Filmul Go to Sleep reprezintă o animație realizată pe calculator, care spune povestea lui Mandy și a lui Frank, un cuplu care are unele probleme legate de ora de culcare.

Nu este exclus ca după urmărirea scurtmetrajului să te regăseşti în cele prezentate, ori să fie ca un film prevestitor!

Iar pentru curioşi, avem şi un video de Making of Go to Sleep

Tu ai întâmpinat probleme legate de somn?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.