Scurtmetraje pe bandă rulantă – This side up

Am ales pentru astăzi un scurt metraj realizat de un student al unui colegiu de artă şi design (Ringling College of Art and Design).

Filmuleţul îl prezintă pe un om de rând ce vrea să îşi descarce de pe internet muzică, dar nu reuseşte. Atunci când răbdarea îi este pusă la încercare, el reacţionează în cele mai amuzante moduri.

Cu toţii am fost puşi în situaţia de a aştepta are întregi până să decărcăm şi apoi să ascultăm muzica dorită, dar oare am fi decurs la asemenea gesturi?!

Creatorul animaţiei este Liron Topaz şi a primit ajutor de le Keith Osborn, Billy Merritt, Jim McCampbell Erez Koskas şi Matt Killian, pentru a realiza acest scurt metraj.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

3 Comentarii

 • Reply 3.February.2011

  dorutz

  Ăsta tot îi Misster Bean

 • Reply 7.February.2011

  Mihai

  Nu as fi decurs sigur la astfel de gesturi, daca nu mergea o lasam si gata, pe urma ma duceam la magazin sa cumpar :P

 • Reply 7.February.2011

  Kronosblog

  Cum reactioneaza frate :))

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.