Scurtmetraje pe bandă rulantă – Spin (2005)

Scurt metraje pe bandă rulantă - Spin (2005)Acest scurt metraj ni-l prezintă pe DJ-ul misterios care încercă să îndrepte, cu ajutorul muzicii lui, evenimentele din oraş care au o întorsătură nefericită. Odată ce salvează pe cineva de la o tragedie, altceva înspăimântător urmează să se întâmple.

Personajul principal, obişnuit fiind să schimbe cursul evenimentelor, nu încetează să salveze vieţi nici chiar atunci când este nevoit să îşi ia instrumentele şi să plece în altă parte.

Cunoscut şi sub numele de “Dumnezeu este un DJ”, filmuleţul înfăţişează persoana atotputernică menită să ţină sub control lucrurile groaznice care s-ar putea întâmpla în viaţa de zi cu zi şi care este prea cuprinsă de ceea ce face, încât nu se poate opri din această activitate.

Scris şi regizat de Jamin Winans şi având ca interpreţi pe Raymond Andrew Bailey, Cesar Bejarano şi Brandon Carrillo, filmuleţul se ridică la nivelul scurt metrajelor premiate de-a lungul timpului.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

1 Comentariu

  • Reply 5.April.2011

    Bogdan Cîrstea

    E foarte vechi dar foarte tare, l-am vazut prin 2007-8 [e pus in Nov 15, 2006]

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.